Brz i ukusan posni obrok: Argetin tartar od sočiva je nova senzacija u Veggie liniji omiljenih povrtnih namaza

foto: promo

Ukoliko postite ili jednostavno tražite lagani obrok na biljnoj bazi tokom sunčanih prolećnih dana, sigurno ste primetili da kvalitetni zalogaji koje želite pre posla, šetnje, kafe ili pak samo nakon ustajanja iz kreveta, iziskuju vreme i posebnu pripremu. Potraga za autentičnim i savršenim ukusima tokom posta većini predstavlja opterećenje, pa se suočavamo sa manjkom kreativnih ideja za obroke, ali kao jednostavno i ukusno rešenje koje će uneti atraktivan obrt postu, tu je novi povrtni namaz iz Argeta Veggie linije – Tartar od sočiva.

foto: promo

Iz godine u godinu, težnja populacije za istinskim ukusima postaje sve veća, zbog čega se veliki broj ljudi otisnuo u sopstveno pravljenje hrane zarad ukusa o kojima mašta, a Argeta misleći o vama, pridržava se duboko ukorenjenih principa stvaranja proizvoda bez veštačkih boja, pojačivača arome i konzervanasa, čime ukusi ostaju baš onakvi kakvi želite – orginalni! Ljubiteljima povrća svakodnevne obaveze obično ne dozvoljavaju da ga adekvatno pripreme, a kako je njihov unos neophodan za izbalansiranu ishranu, Argeta Veggie namazi su idealan saputnik na putu ka zdravim biljnim opcijama – odlični su za vegane i vegeterijance, lako su mazivi i dolaze u fantastičnim ukusima na bazi leblebije, sa dodatkom crvene paprike, crnih maslina ili čilija i limuna, a od sada je tu i potpuno novi proizvod na bazi sočiva.
Argetin tartar od sočiva će postati rešenje za brz i ukusan obrok u bilo koje doba dana. U harmoničnom skladu ovog proizvoda čija je osnova sočivo osetićete note sušenog paradajza, aromatičnog kapara, kao i bogatih biljnih ulja i začina.

foto: promo

Osim što je ukusan i praktičan, ovaj proizvod donosi sa sobom i mnoge zdravstvene koristi. Sočivo je bogato proteinima, kalcijumom, gvožđem i cinkom, čineći ga važnim izvorom hranljivih materija i odličnoj alternativi za meso. Smatra se superhranom zbog svoje sposobnosti da podrži zdravlje srca i reguliše nivo šećera u krvi. Uz to, sočivo je izvrstan izbor za vegetarijance i vegane, jer pruža esencijalne aminokiseline i druge važne nutrijente koji su često ograničeni u biljnoj ishrani. Takođe, sjajna je opcija za sve one koji u svežem početku proleća traže nove namaze koje bi uključili u periodu posta.

foto: promo

Kombinujući Argetin tartar od sočiva sa raznim jelima, otvarate vrata kreativnosti u kuhinji. Ovaj ukusni namaz savršeno se slaže sa raznovrsnim receptima, uključujući sendviče i vruće tortilje koje možete sami napraviti, ali i uz salate od cvekle, šargarepe, avokada ili svežeg paradajza, kojima dodaje bogatstvo ukusa i teksture, pružajući balansiran i hranljiv obrok. Za one koji vole ručak van kuće, Argetin tartar od sočiva je odličan izbor kao dodatak obrocima koje možete lako spakovati i poneti sa sobom.

foto: promo

Obogaćujući svoje linije proizvoda, Argeta nastavlja ne samo da oplemenjuje vašu svakodnevnu ishranu, već i da vas inpiriše da uživate u autentičnim ukusima namaza pravljenih od pažljivo odabranog povrća, i na taj način ubrzan ritam života smanjite za bar jedan nivo, kada započnete dan uz prave zalogaje.