BRIGA O ZDRAVLJU POTROŠAČA: Besplatni pregledi u PerSu marketima

13. VII 2021 | Ponovnim pokretanjem besplatnih zdravstvenih pregleda za svoje kupce, koji su uslovima pandemije bili prekinuti, kompanija PerSu marketi potvrđuje da briga o kupcu nije samo svakodnevno pružanje jedinstvene ponude i usluge prilikom kupovine, već doseže do iskrene brige o zdravlju svakog pojedinca, pa samim i tim i celokupne zajednice u kojoj kompanija posluje.

Godinama unazad, PerSu marketi u saradnji sa Domom zdravlja ‘Dr Boško Vrebalov’ iz Zrenjanina, u svojim objektima organizuju besplatne zdravstvene preglede prilikom kojih se vrši kontrola nivoa šećera u krvi, kao i kontrola visine krvnog pritiska, koji su značajni indikatori velikog broja oboljenja. Na ovaj način, kupci dolaskom u svakodnevnu nabavku imaju priliku da provere pomenute parametre, ali i da razgovaraju sa stručnim medicinskim osobljem koje će im dati neophodne savete i uputiti, ukoliko je potrebno, na dalje analize.

PerSu marketi svakodnevno uvode novine u svoje poslovanje koje imaju za cilj da kupcima uštede vreme, novac, učine proces nabavke prijatnim i lakšim, ali misija kompanije nije samo to, poručuju iz kompanije. Kako navode, društvena odgovornost, veliki broj projekata podrške porodicama slabijeg materijalnog stanja, ulaganje u sport i kulturu, su i te kako važan segment PerSu poslovanja.

“Inspirisanje i motivisanje kupaca da brinu o svom zdravlju, kako u promovisanju mera zaštite tokom pandemije Covid, tako i kroz aktivnost provere ovih ključnih parametara, je PerSu način da se popularizuje tema zdravlja i važnost brige o njemu”, poručuju iz komapnije.

Raspored pregleda je dostupan na sajtu PerSu marketa persu.rs.