BOŽIĆNA GOZBA ZA DECU IZ DOMA JOVAN JOVANOVIĆ ZMAJ

15.01.2019 - Metro Bozicni rucak 3

15. I 2019. | Mladi kuvari okupljeni oko Junior Chefs Cluba Srbije pripremili su božićni ručak štićenicima iz Doma za decu bez roditeljskog staranja Jovan Jovanović Zmaj. Ručak je bio poslužen na sam dan Božića, 7. januara 2019. godine, od 12h u Domu, u ulici Braće Jerković 119, u Beogradu.

Članovi Junior Chefs Cluba ovom prilikom pripremili su 180 obroka za decu smeštenu u Domu bez roditeljskog staranja. Događaj su podržali i svojim prisustvom uveličali ambasador Brazila NJ.E. Izabel Kristina, Ambasador Kanade NJ.E. Keti Čaba, Ambasador Izraela NJ.E. Alona Fišer-Kam i NJ.K.V. Princeza Katarina Karađorđević.

Junior Chefs Club Srbije pored svojih redovnih aktivnosti edukativnog i stručnog karaktera, kao i brojnih uspeha na najprestižnijim međunarodnim kulinarskim takmičenjima, posebnu pažnju posvećuje humanitarnom radu. Od kada je započet kao redovna akcija – božićni ručak pripremljen je i serviran za više od 5.200 ljudi.

I ove godine mladim kuvarima podršku su pružili partneri zajedničke, tradicionalne, božićne akcije – kompanije METRO, u čijem je HoReCa Centru gozba bila pripremljena, kao i McCain, Kotanyi, Gastromaster i Friglo.

Učestvovanje u aktivnostima poput organizovanja tradicionalnog božićnog ručka za decu bez roditeljskog staranja, deo je projekata kojim kompanija Metro podržava zajednicu i okruženje u kome posluje i pruža konzistentnu pomoć onima kojima je najpotrebnija.