BESPLATNI WEBINARI U OKVIRU SAP ‘DIGITALNOG FESTIVALA’

10.09.2019 - SAP DIGITAL FESTIVAL copy

10. IX 2019. |Kompanija SAP tokom septembra organizuje ‘Digitalni festival’ u okviru koga će realizovati četiri besplatna webinara namenjena svima koji žele da steknu ili prošire svoje znanje iz inovativnih tehnologija. Kultura inovacija, digitalizacija ljudskih resursa i kreiranje najboljeg iskustva za zaposlene, SAP S/4HANA inteligentni ERP i upravljanje korisničkim iskustvom, teme su o kojima će govoriti strani i domaći stručnjaci iz ovih oblasti.

Nije slučajno da je prvi webinar posvećen kulturi inovacija, jer upravo to je temelj i početak procesa koji svoju kulminaciju ostvaruje unapređenim iskustvom korisnika. Automatizovanim procesom prikupljanja podataka dobijamo inpute koje će inovativna tehnologija iskoristiti za kreiranje individualizovanog korisničkog iskustva. Upravo SAP S/4HANA, novi SAP ERP koji je tema jednog od webinara, omogućava ‘konverziju’ preduzeća u Intelligent Enteprprise, odnosno, pametno poslovanje, koncept koji transformiše informacije u svrsishodno delovanje.

Tokom webinara velika pažnja biće posvećena dvosmernoj komunikaciji, što znači da će svi učesnici imati mogućnost da aktivno diskutuju tokom webinara, iznoseći svoja zapažanja ili postavljajući pitanja predavaču. U SAP-u veruju da se na ovaj način čuva toplina komunikacije i ‘humani pristup’ koji ova kompanija neguje od svog osnivanja.

U prvom SAP webinaru, pod nazivom ‘Kako voditi inteligentno preduzeće’, koji će biti održan 11. septembra, predavač Volker Hein, govoriće o SAP strategiji i kulturi inovacija kao preduslovu za kreiranje okruženja u kojem inovativne tehnologije dovode do unapređenja poslovanja.

“Sasvim je izvesno da će promene zahvatiti sve industrije i da će se one značajno promeniti u narednih deset godina. Iz tog razloga upravo sadašnji trenutak pravo je vreme da kompanije inoviraju svoje poslovanje. Savremene tehnologije i konstantno uvođenje novih trendova često zbunjuju kompanije, te one ne znaju u kom trenutku i na koji način da započnu proces inovacija, kao ni kakav će uticaj taj proces imati na njihovo poslovanje. Na webinaru koji ću održati u sredu govoriću upravo o SAP viziji na polju inovacija, ali i o načinima za uspostavljanje kulture inovacija koji vode direktno ka uspehu”, izjavio je Volker Hein, SAP-ov stručnjak iz oblasti inovacija i digitalnih transformacija, koji je tokom karijere sarađivao sa velikim korporacijama, srednjim preduzećima, ali i brojnim startapovima.

Svi zainteresovani za webinare SAP Digital Festival 2019 mogu potpuno besplatno da se prijave ovde.

Septembarske webinare kompanija SAP realizovaće u saradnji sa partnerskim kompanijama – Intel, Atos, Enetel Solutions, Sapiens Solutinons i Camelot.