BECUTAN MANIFESTACIJA ZA NAJMLAĐE U ŠOPING CENTRU DELTA CITY

26. XI 2018. | U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, Becutan je 24. novembra u šoping centru Delta City i ove godine za sve mališane priredio celodnevno druženje koje je bilo zabavnog, ali i edukativnog karaktera. Hol šoping centra za tu priliku pretvoren je u Becutan carstvo u kojem su se našli svi junaci čarobne priče Becutana.

Za sve mališane bilo je pripremljeno pregršt iznenađenja i poklona, kao i rekviziti poput kruna i čarobnih štapića, kako bi u potpunosti ušli u ulogu hrabrog Becutan viteza ili Becutan princeze.

Takođe, najmlađi, ali i oni malo stariji, bili su u prilici da pogledaju dečiju predstavu ‘Ko prirodu prlja ima da nadrlja’, u kojoj su junaci Zdravko, Srećko i Ružica, zajedno sa svim prisutnim drugarima, naučili važnu lekciju o čuvanju okoline i opasnostima koje vrebaju na internetu.

Kroz ovu čarobnu priču bekutance je i ove godine vodila glumica Tamara Dragičević, a za veselu atmosferu dodatno se pobrinuo mađioničar, čijim nastupom je završeno ovo bajkovito druženje.

Becutan je ostao dosledan u održavanju visokog kvaliteta svojih proizvoda, a da roditelji imaju potpuno poverenje u ovaj brend, govori i činjenica da Becutanova čarolija uz koju su odrastale mnoge generacije traje već punih 40 godina. Povodom jubileja, Becutan je za sve mališane pripremio nova jubilarna pakovanja čuvenih i dobro poznatih proizvoda  – šampona i penušave kupke koji su sada poprimili izgled hrabrog Becutan viteza i princeze.