BAT UŠAO U PARTNERSTVO S MCLARENOM

13. II 2019. | British American Tobacco (BAT) ušao je u globalno partnerstv sa automobils kom grupacijom McLaren, sa kojom će sarađivati na razvoju napredne tehnologije i inovacijama usmerenim na portfolio novih proizvoda sa potencijalom smanjenja štetnosti, u kojem je BAT vodeća kompanija na svetu.

Višegodišnje partnerstvo usmereno je na ubrzanje transformacije duvanskog poslovanja kojim BAT svojim korisnicima želi da ponudi čitav niz proizvoda sa potencijalom smanjene štetnosti, te im na taj način omogući ‘A Better Tomorrow’ (Bolje sutra). Inače, ‘A Better Tomorrow’ je nova BAT platform koja će biti predstavljena 14. Februara ove godine zajedno sa novim McLaren bolidom za sezonu 2019.

Deo ovog partnerstva odnosi se na saradnju BAT-a sa kompanijom McLaren Applied Technologies, prvenstveno u razvoju baterija, naprednih materijala i dizajnu proizvoda. Kompanije će razvijati i deliti industrijsko znanje, kao i iskustvo u proizvodnim procesima i inovacijama.

Partnerstvo sa McLarenom omogućiće ubrzanje ostvarenja BAT-oveambicije o transformaciji duvanskog poslovanja u smeru ponude potencijalno manje rizičnih duvanskih i nikotinskih proizvoda.Partnerstvo je dodatno zbližilo dve kompanije koje dele strast za tehnologijom, inovacijama i dizajnom, ali i uverenje da je svrha poslovanja pružiti vidljiv i smislen društveni napredak.