BALLANTINE’S NASTAVLJA DA SE RAZVIJA KROZ MUZIKU

7. XII 2018 | U saradnji sa Bolier Room platformom za puštanje i strimovanje muzike, brend Ballantine’s se odlučno zauzima za muziku i najavljuje posebnu aktivaciju u susret velikom Boiler Room showu u Španiji 2019.

Muzika nikada nije bila bliža i prilagođenija publici, a uz Ballantine’s dobija potpuno novu dimenziju i rešenost brenda da se zauzme za nju. Upravo tako nastala je saradnja sa Boiler Roomom u okviru koje Ballantine’s vodi svoje najvernije fanove na čuveni Boiler Room x Ballantines True Music Show od 11. do 14. juna u Španiji.

Aca Radojičić i Viktor Savić su već deo ekipe koja ide na veliku žurku, a svako može da im se pridruži kroz veliku aktivaciju u kojoj će biti izvučen srećni dobitnik, koji će sa sobom moći da povede i još tri drugara. Sve što je potrebno jeste da kupite najmanje jedan Ballantines proizvod i unesete broj sa fiskalnog računa na www.truemusic.rs ili pošaljete SMS poruku na 5006.

Brend Ballantine’s se, već godinama, kontinuirano razvija kroz muziku i nalazi nove načine da pristupi muzičkoj sceni i izvođačima. Uz Boiler Room, Ballantines pravi sledeći korak u svojoj odlučnosti da se zauzme za pravu muziku i približi je svima, budući da Boiler Room okuplja mlade širom sveta i pruža im mogućnost da, iz svoje kuće ili sobe, uživo gledaju žurku koja se dešava bilo gde u svetu i imaju osećaj da su i sami na njoj.

Saradnja koju su ostvarili Ballantines i Boiler Room rezultiraće nizom žurki koje će biti organizovane tokom 2019. godine, a kao glavna se izdvaja Boiler Room Show u španskom gradu Bilbau u junu.