BALKAN BIZNIS FORUM 07. NOVEMBRA U BEOGRADSKOJ KOMBANK DVORANI

Print

04. X 2019. | Pod sloganom ‘Od Davosa do Beograda’ na Balkan biznis forumu 2019 biće reči o transformaciji – budućnosti liderstva i rastu. Ovog puta kao gost dolazi Herminia Ibarra, članica ekspertske mreže Svetskog ekonomskog foruma u Davosu i profesor u Londonskoj školi biznisa i na Univerzitetu Harvard, za čija predavanja se u Londonu uvek traži karta više.

Prof. Ibarra će na Forumu imati autorsku radionicu o promeni prakse u modernom liderstvu i sa prisutnima će podeliti ogromno iskustvo koje je stekla kroz konsultovanje međunarodnih kompanija širom sveta. Odbacujući standardne smernice za razvoj liderstva, pokazaće koji su najefikasniji načini za promenu.

Balkan biznis forum tradicionalno okuplja donosioce odluka, generalne direktore, top menadžment kompanija, HR i L&D menadžere, menadžere prodaje i marketinga, kao i vlasnike biznisa sa celog Balkana.

“Snažni timovi sa visokom motivacijom postižu najbolje rezultate. Zbog toga mnogi naši klijenti dovode ceo svoj menadžerski tim na naše događaje. Kada naučite nešto zajedno i imate zajedničko razumevanje budućih izazova i mogućnosti, možete stvorit ibolju budućnost za svoju kompaniju. Kompanija ne može da raste ako njeni lideri ne rastu”, poručuju iz organizacije Balkan biznis foruma.

Već treći put zaredom Balkan Biznis Forum je posvećen preduzetništvu, marketingu, kreativnosti i inovativnom razmišljanju.

“Ono što naše konferencije čini tako izuzetnim je naša jedinstvena kombinacija ljudi, iskustva, atmosphere i znanja. Na našim konferencijama, predavači su najistaknutiji svetski poslovni stručnjaci, lideri, mislioci, istraživači i uticajni ljudi.

Sve je počelo inicijativom koja bi ponudila nešto više od tradicionalnog tipa poslovnih i marketinških konferencija i događaja. Cilj je bio jasan – obezbediti stimulaciju i alate koji bi pomogli preduzetnicima i menadžerima u regionu da usvoje u svetu aktuelne metodologije rada i savremene načine razmišljanja”, poručuju organizatori.

Ulaznice se mogu nabaviti već danas na www.bbforum.rs vebsajtu ili na biletarnici Kombank Dvorane.