ANDREJ JOVANOVIĆ DOBITNIK JE NAGRADE ZA EVROPSKOG NAJMENADŽERA GODINE JUGOISTOČNE I SREDNJE EVROPE

772017-mojibrendovi

7. VII 2017 | Generalni direktor kompanije Moji brendovi Andrej Jovanović dobitnik je nagrade Evropski najmenadžer i najkompanija godine od strane Regionalne nezavisne agencije za izbor najmenadžera Bosne i Hercegovine, jugoistočne i srednje Evrope. Među više od 2.000 nominovanih pojedinaca i kompanija iz 30 zemalja Evrope i sveta, ovo prestižno priznanje, na najvećem događaju ove vrste u regionu, dodeljeno je  generalnom menadžeru kompanije iz Srbije u okviru koje posluju Imlek, Bambi, Knjaz Miloš, kao i mlekare Bimilk iz Makedonije, Mlijekoprodukt iz Republike Srpske, Subotička i Niška mlekara.

Kako se navodi u obrazloženju žirija sastavljenog od uglednih menadžera i naučnih radnika, nagrada je kompaniji Moji brendovi dodeljena u “kategoriji i branši, za izvanredne rezultate u razvoju, kvalitetu proizvoda, izvozu i uspešnom ukupnom poslovanju”, dok je za lični doprinos razvoju poslovanja Andreju Jovanoviću pripalo priznanje za evropskog najmenadžera.  Ceremoniji dodele priznanja prisustvovao je i predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež, koji je  pružio podršku srpskim privrednicima i kapitalu koji naši preduzetnici imaju u regionu.

Nagrada koju po 36. put dodeljuje Regionalna nezavisna agencija, spada u pet najrespektabilnijih svetskih nagrada, a predlog za nominaciju generalnog direktora kompanije Moji brendovi, Andreja Jovanovića, stigao je od više od 100 poslovnih ljudi, organizacija i kompanija iz celog regiona, privrednih komora i prethodnih dobitnika nagrade.