ALWAYS PODSTIČE DEVOJKE DA SE OSEĆAJU SAMOUVERENO

1912017-pg

25. XII 2017 | Tokom puberteta samopouzdanje devojčica naglo opada. Najnovije istraživanje Always Confidence and Puberty Surveyje pokazalo da se polovina devojčica oseća paralizovano strahom od neuspeha tokom puberteta. Ovaj strah je toliko intezivan da se mnoge devojčice ustručavaju da iskoriste važne prilike za razvoj tokom ovog perioda, kao što su prihvatanje izazova i isprobavanje novih stvari.  Kompanija Always je za svoju misiju postavila zaustavljanje ovog pada samopouzdanja kroz menjanje načina na koji devojčice doživljavaju prepreke i ohrabrivanje da neuspeh prihvate kao deo učenja koje je od krucijalnog značaja za njihov razvoj.

Ne bi li bolje objasnio ovaj problem i inspirisao devojčice da nastave da se bore, Always je lansirao novi #LikeAGirl video koga možete pogledati putem linka https://youtu.be/BpEx1kmrhPI a koji bi trebalo da prenese poruku svim devojčicama da neuspeh iskoriste kao inspiraciju.

“Jedan od načina da se osećate samouvereno je da se osećate zaštićeno. Zato je Always lansirao novi Always Platinum, broj jedan u zaštiti i udobnosti, sa 1.000 upijajućih mikro jastučića, iznenađujućom mekoćom i neverovatnom zaštitom. Always Platinum neutrališe neprijatne mirise i pruža još bolju zaštitu zahvaljujući svom ojačanom jezgru. Novu Always Platinum paletu čine Always Platinum Normal Plus (veličina 1), Always Platinum Super Plus (veličina 2) i Always Platinum Night (veličina 3)”, kazali su iz kompanije.