AKSA OTVORILA PRODAVNICU U BIG SHOPPING CENTRU U NOVOM SADU

17.09.2018---Otvaranje-Aksa-store,-BIG-Novi-Sad-1

17. IX 2018. | Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dečjih radnji, u subotu 15. septembra u 10 sati otvorila je maloprodajni objekat Aksa store u Novom Sadu, u BIG Shopping centru u ulici Sentandrejski put br.11. U ponudi su proizvodi iz asortimana svih kategorija renomiranih proizvođača za decu uzrasta od rođenja do četiri godine.

Sa jubilarnom petnaestom prodavnicom u maloprodajnom lancu Aksa je ušla u šoping centre, prilagođavajući se tako životnim stilovima i potrebama savremenih roditelja.

Pored prodavnice Aksa store, u Novom Sadu posluje još jedna Aksa prodavnica, Aksa Kids Mega Store sa ponudom za mališane od rođenja do školskih dana.

Obučeni i edukovani prodavci, kako je saopšteno, odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, te su u svakom trenutku na raspolaganju kupcima kako bi napravili pravi izbor pri kupovini.

Aksa je, povodom otvaranja nove prodavnice, tridest i jednoj bebi rođenoj u petak 14. septembra u porodilištu Kliničkog centra Vojvodine darovala vredne poklone, vaučer u vrednosti od 5.000 dinara za kupovinu u Aksi i robni deo poklona sa proizvodima za bebe.

Početak rada prodavnice Aksa store u BIG shopping centru u Novom Sadu obeležen je svečano, uz muziku, pesmu i igru, specijalnu prodajnu akciju i poklone za sve kupce. Radno vreme Aksa store prodavnice je svakoga dana od 10 do 22 sata.