AKSA KIDS MEGA STORE U SARAJEVU OTVORILA SVOJU NAJVEĆU RADNJU

12.9.2017---Aksa-SA-otvaranje-3

12. IX 2017. | Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dječijih radnji iz Srbije, otvorila je 9. septembra maloprodajni objekat u Sarajevu, na Stupu kod tržnog centra Bingo. To je, uz već otvorenu radnju u Banjaluci, druga Aksa u Bosni i Hercegovini, a ukupno četrnaesta Aksa u maloprodajnom lancu.

U sarajevskoj Aksi je, na više od 1.700m² prodajnog prostora, u ponudi sve za mališane od rođenja do 12 godina. Kupcima je na raspolaganju tri kase, kao i 17 zaposlenih.

“Otvaranjem Aksa prodajnog objekta u Sarajevu, najvećeg u našem maloprodajnom lancu, nastavljamo sa uspešnim poslovanjem na tržištu Bosne i Hercegovine. Kao jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu u regionu, nastavićemo sa ostvarivanjem naše misije da raznovrsnom ponudom i pristupačnim cenama pružimo podršku roditeljima i deci”, rekla je PR menadžerka kompanije Aksa Jelena Stančić.

U skladu sa sloganom ‘Sve za bebe i decu na jednom mestu’, Aksi nudi sve što je potrebno za mališane od rođenja do 12 godina – kolica, krevece, auto-sedišta, kozmetiku, hranu, igračke, odeću i sve za prvo opremanje beba. Obučeni i edukovani prodavci odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, te su u svakom trenutku na raspolaganju kupcima kako bi napravili pravi izbor pri kupovini.

Početak rada Aksa radnje u Sarajevu obeležen je veselo, uz vredne poklone. Otvaranje su, uz muziku i igru, začinili animatori, klovnovii maskote, koji su se družili i zabavljali sa najmlađima.