AKSA OTVORILA PRVU RADNJU U BOSNI I HERCEGOVINI

16.05.2017---Aksa-Banja-Luka,-ulaz

16. V 2017. | Aksa Kids Mega Store, domaći lanac specijalizovanih dečijih radnji, je u subotu 13. maja otvorio maloprodajni objekat od 700m² u Banja Luci, na prvom spratu Tržnice, u Ulici Ive Lole Ribara br. 4. To je prva Aksa u Bosni i Hercegovini, a ukupno trinaesta u Aksa maloprodajnom lancu.

Objekat raspolaže sa tri kase, a kupcima je na usluzi 16 zaposlenih.

“Izuzetna nam je čast da, posle više od 22 godine uspešnog poslovanja, prvu Aksu izvan teritorije Srbije otvorimo baš u Banja Luci. Trudićemo se da iskustvo koje imamo kao jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu u Srbiji prenesemo i na tržište Bosne i Hercegovine i raznovrsnom ponudom pružimo podršku roditeljima i onima koji će to tek postati”, rekla je PR menadžer kompanije Aksa Jelena Stančić.

“U skladu sa sloganom ‘Sve za bebe i decu na jednom mestu’, Aksa nudi sve što je potrebno za mališane od rođenja do 12 godina – kolica, krevece, auto-sedišta, kozmetiku, hranu, igračke, odeću i sve za prvo opremanje beba. Obučeni i edukovani prodavci odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, te su u svakom trenutku na raspolaganju kupcima kako bi napravili pravi izbor pri kupovini”, navela je Stančić.

Povodom otvaranja, predstavnici kompanije Aksa posetili su Kliniku za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske i svim bebama rođenim u petak 12. maja darovali vredne poklone.

Početak rada Akse u Banja Luci obeležen je veselo, uz vredne poklone. Otvaranje su, uz muziku i igru, začinili animatori, klovnovi, mađioničari i maskote, koji su se družili i zabavljali sa najmlađima.