AKCIJA CIF ČISTI SRBIJU POČELA U KRUŠEVCU

2452019-cifCistiSrbiju

24. V 2019. | Ovogodišnja kampanja CIF čisti Srbiju, počela je u Kruševcu, gde je park kod prolaza u Kosančićevoj ulici očišćen i ulepšan. Predstavnici kompanije Unilever su sa poznatom glumicom Anđelkom Prpić učestvovali u akciji čišćenja, a kako bi prolaz u centru Kruševca zablistao novim sjajem, čišćenju su se priključili i sugrađani koji su dali svoj doprinos u uređenju grada.

U parku su postavljene nove klupice, uklonjeni su grafiti i zasađeno je cveće, a stručni tim je postavio i eko ostrva sa kantama za smeće koje će služiti za reciklažu.

“Ponosni smo što je akcija ‘Cif čisti Srbiju’, stigla i do Kruševca, gde će građani imati priliku da uživaju u lepšem i osveženijem okruženju“, izjavila je Biljana Ljubojević, marketing menadžer kompanije Unilever i dodala: “Naši proizvodi su vrlo efikasni kod uklanjanja nečistoća, kako u domaćinstvima, tako i u primeni na površinama izvan kuće. Šestu godinu zaredom, kompanija Unilever sprovodi ovu akciju sa ciljem podizanja svesti o značaju redovnih higijenskih navika i očuvanju životne sredine i okruženja u kojem ljudi žive“.

Nakon Kruševca, kampanja Unilevera nastaviće svoju misiju ulepšavanja širom Srbije. Ono po čemu se ovogodišnja akcija ‘CifIF čisti Srbiju’ razlikuje od prethodnih, jeste da su u odabiru lokacija učestvovali građani koji su predlagali i glasali za mesta koja će biti uređena, ulepšana i spašena od dodatnog propadanja.