51. LIDL U SRBIJI: Otvoren maloprodajni objekat na Karaburmi

24. VI 2021 | Prva Lidl prodavnica na Karaburmi otvorena je na adresi Višnjička 94, pa će diskontni lanac sada biti bliži i potrošačima koji žive u ovom delu glavnog grada.

“Veoma nas raduje što će, od danas, i stanovnici Karaburme i okolnih naselja imati priliku da i u svom kraju uživaju u jedinstvenom iskustvu kupovine koje su njihovi sugrađani već nagradili poverenjem. Verujemo da će pažljivo odabrani proizvodi sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, brza i jednostavna kupovina koju donosimo učiniti Lidl prodavnicu njihovim omiljenim mestom za svakodnevne nabavke”, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Potrošači sa područja Karaburme i okoline, moći će da izaberu ono što im je potrebno iz asortimana sa više od 1.800 pažljivo odabranih proizvoda trgovinskog lanca koji je prisutan u 32 grada širom Srbije.

210624_Lidl-prodavnica-na-Karaburmi

U kompaniji iz asortimana posebno izdvajaju kategoriju svežeg voća i povrća sa više od 120 proizvoda, čiji visok kvalitet i svežinu Lidlo bezbeđuje tako što sa velikom posvećenošću sprovodi brojne mere u celom transportnom lancu – od njive do trpeze. Prilikom svake isporuke dobavljača voća i povrća u centralno skladište Lidla vrše se detaljne kontrole unutrašnjih i spoljašnjih karakteristika namirnica, zatim se proizvodi skladište u više komora sa različitim temperaturnim režimima, a isporuka u prodavnice širom Srbije se dalje odvija svakoga dana strogo kontrolišući pre svega klimatske uslove transporta, tako da proizvodi na trpeze potrošača stignu uvek sveži i sočni.

Podsećamo da je kompanija Lidl početkom juna iz prodaje izbacila plastične kese za kupovinu u celoj Srbiji, o čemu više možete da pročitate OVDE.

O Lidlu
Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 310.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja Retailer of the Year Europe za 2018/2019. Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 51 prodavnicu u 32 grada širom zemlje.