30 GODINA INOVACIJA I JEDINSTVENIH FORMULACIJA

04.11.2019 - YUCO1-75 copy 1

04. XI 2019. | Obeležavanje jubilarnog 30-tog rođendana preduzeća Yuco-hemija d.o.o. održano je 25. oktobra 2019. u Novom Sadu u hotelu Sheraton, uz veliki broj zvanica. Ovo je, kako ističu iz kompanije, jubilej vredan poštovanja, jer u turbulentnim tržišnim uslovima nije bilo lako opstati i uspešno poslovati.

Tokom proslave gosti su imali priliku da se upoznaju sa bogatim istorijatom preduzeća od inicijalne ideje koja je pokrenula nastanak preduzeća, preko aktuelnih poslovnih poduhvata i izgrađenih brendova poput Multiactiv kozmetike, proizvoda za mašinsko pranje posuđa Azur, tečnih đubriva za cveće Blumi, do vizije razvoja poslovanja u budućnosti.

Prema rečima generalnog direktora Damjana Korde, trenutno je u proizvodnim pogonima Yuci-hemije aktivno više od 500 različitih formulacija proizvoda. Od toga, oko 2/3 proizvoda na tržište se plasira pod sopstvenim brendovima, a preostali asortiman čine privatne robne marke. Iz kompanije sa ponosom ističu činjenicu da se na ovaj način u više od 100 zemalja sveta mogu kupiti proizvodi stvoreni pod našim krovom.

“U tri decenije postojanja ugrađene su suštinske vrednosti poslovanja, kvalitet, sigurnost, poverenje, briga o zaposlenima, društvena odgovornost. Ove vrednosti prate razvoj preduzeća i doprinose njegovoj stabilnosti. Dok su entuzijazam, istrajnost, doslednost, znanje i kreativnost učinili da Yuco-hemija izraste u uspešno, moderno i dinamično preduzeće”, navode iz Yuco-hemije.