24. MEĐUNARODNI FESTIVAL KREATIVNOSTI GOLDEN DRUM

13102017-goldendrum

13. X 2017 | Dvadeset četvrti festival Golden Drum, drugi put za redom, biće održan u Ljubljani. Posetioci festivala imaće priliku da poslušaju više od 30 inspirativnih profesionalaca iz različitih polja kreativnosti, pogledaće predloge iz 38 različitih zemalja koji će se takmičiti za prestižne nagrade, upoznaće se sa drugim učesnicima koji su gladni znanja i inspiracije i pri tom se odlično zabaviti.

Festival Golden Drum ima dugu tradiciju podrške mladim talentima kojima nudi prilike na početku karijere. Mladi profesionalnci imaće priliku da upoznaju i da uče od mudrih starijih kolega dok će posebna grupa mladih influensera određivati tok poslepodnevnog programa za mlade – Young Friday Afternoon.

Izvesno je da će najiščekivaniji događaji na festivalu biti ceremonija dodele nagrada Golden Drum Grand Award Ceremony i zabava nakon dodele nagrada kad će biti objavljena imena najboljih kampanja i koncepata, a timovi koji zaslužuju najveće poštovanje za svoju kreativnost biće zasluženo u centru pažnje i aplauza.

Više informacija o festivalu Golden Drum na www.goldendrum.com.