20 GODINA PRAVA MERA ZA KAFU I OTPRILIKE ZA SVE ŠTO ZAMISLITE

Doncafe šoljica 2020 2

Jutra uz neophodnu dozu optimizma, već dve decenije počinju sa Doncafé šoljicama. Od kada je zamirisalo na dobro iz prve Doncafé šoljice prošlo je 20 godina, i za to vreme one su postale deo skoro svih domova u Srbiji, čuvaju se na radnim mestima, rado nose na poklon. Menjale su ′odevne kombinacije′, ali su u suštini ostala iste – prava mera zadovoljstva za sve ljubitelje kafe.

Doncafé šoljica je prava mera za kafu, ali je postala i univerzalna merna jedinica koja meri otprilike sve i koja je neizostavni deo važnih trenutaka svih ′džezvera′. Često se tradicionalno prosipanje vode za sreću, uz najlepše reči podrške, prolivalo baš iz neke od tih šoljica. Nebrojeno puta vešte domaćice su sastojke za svoje recepte otprilike merile baš uz pomoć Doncafé šoljice.

Doncafe šoljica 2020 1

I tako, već 20 godina Doncafé šoljica je prava mera i za ono što se izmeriti ne može: osmeh, podršku, sreću i ljubav. Jer, uz sve Doncafé kafe koje ispijamo zajedno, ne delimo samo tajne, ne razmenjujemo mišljenja, ili tražimo savete, već prolazimo i bezbroj radosnih trenutaka koje jedva čekamo da ispričamo onima koji su nam važni. Prvih 20 godina koje mirišu na dobro Doncafé obeležava jubilarnom šoljicom, ali i prazničnim šoljicama.

Praznici su pred nama, ono vreme godine kada sabiramo utiske sa našim najdražima. Po mnogo čemu je ova godina bila drugačija, ali smo svakako naučili da one vredne trenutke u životu čine male stvari poput šoljice kafe i velike osobe koje su nam tu kada su svi ostali daleko. Osim porodične topline, zajedništva i osećaja zadovoljstva, praznični ugođaj uveliko čine i mirisi koji ispunjavaju naš dom. Neka svaki gutljaj najpoznatijeg napitka probudi praznični duh, sa puno nade i želja kojima ćemo dočekati sledeću godinu raširenih ruku.

Doncafe šoljica 2020 2

Doncafé kafa, uz praznične šoljice, i ove godine donosi onu magiju koju svi volimo i kojoj se radujemo, a koja nam može pomoći da se zbližavamo i povezujemo. Merite, odmeravajte, procenjujte, sipajte, prosipajte, dolivajte, dosipajte… Uz Doncafé šoljicu ćete uvek znati pravu meru. Otprilike, za sve!

Doncafe šoljica 2020 3