15 GODINA POVERENJA, 15 DANA POPUSTA

Eucerin NG 15 dana GALEN A4

Ima li boljeg povoda za uživanje u ostvarenim uspesima i poklanjanju onima do kojih vam je stalo od novogodišnjih praznika i rođendanskog jubileja? Za sve one sa kojima već 15 godina u Srbiji i preko sto godina u svetu, slavi posvećenost zdravlju i lepoti kože, brend Eucerin pripremio je popust od 20% na sve preparate!  Svaki tip kože je drugačiji, a koža, u zavisnosti od načina života i spoljnih faktora, izložena različitim uticajima. Upravo u razumevanju kože i njenih potreba nalazi se ključ uspeha dermokozmetičkog brenda Eucerin.

 

Naučna saznanja u funkciji razumevanja potreba kože

Saznanja o koži dobijena u naučnim istraživanjima sprovedenim u saradnji sa vodećim dermatolozima i farmaceutima Eucerin primenjuje u formulaciji svojih preparata. Njihova efikasnost i podnošljivost na koži ispituje se in vivo i in vitro testovima.

Istraživački centar u Hamburgu svake godine sprovede više od 2.200 istraživanja o novim formulacijama za negu kože i aktivnim sastojcima koje sadrže. U ovim istraživanjima učestvuje preko 45.000 osoba.

Da bi dokazao da Tiamidol, glavni sastojak nove Eucerin Anti-pigment linije, daje nаjbolje i nаjznаčаjnije efekte u smаnjenju hiperpigmentacija i sprečаvаnju njihovog ponovnog pojаvljivаnja, Eucerin istraživački centar, tako na primer, tokom desetogodišnjeg istraživanja testira skoro 50.000 supstanci.

 

Pouzdanost i efikasnost pre svega

Sa podacima i natpisima o in vivo i in vitro testovima sigurno ste se već sreli. A, da li znate zašto i kako se sprovode?

In-vitrotestovi su metoda ispitivanja koja se sprovodi na rekonstruisanim modelima kože, koji ‘imitiraju’ reakcije kože na određene uslove i aktivne supstance. Na osnovu ovih testova moguće je ispitati i ‘predvideti’ fiziološke reakcije kože.

In-vivotestovi sprovode se radi utvrđivanja podnošljivosti pojedinih preparata. Tokom ovih testova, flasteri, koji sadrže mali uzorak testiranog preparata, postavljaju se na najosetljivi deo kože – podlakticu, dobrovoljnih učesnika istraživanja.

Mnogima koji su poverenje poklonili Eucerin preparatima, verovatno će biti važno i da znaju da Eucerin svoje kozmetičke preparate ne ispituje na životinjama. Ova politika usvojena je mnogo pre nego što su direktive koje regulišu ispitivanja na životinjama stupile na snagu u Europskoj uniji 2004. godine.

 

Poverenje koje traje duže od jednog veka

Priznat kao jedan od vodećih dermokozmetičkih brendova po inovativnosti, efikasnosti i kompatibilnosti preparata na koži, Eucerin svakodnevno potvrđuje stečeno poverenje. Zato je u Srbiji 15, a u svetu već preko sto godina, izbor broj 1 kako onih osoba čija je je koža osetljiva ili pati od problema kao što su atopijski dermatitis i akne, tako i onih koji od antiage nege očekuju i efikasnost i dobru podnošljivost na koži.

Iskoristite jedinstvenu priliku i nabavite svoje omiljene Eucerin preparate ili isprobajte nove uz rođendanski popust od 20% koji traje do 31.decembra, ili do isteka zaliha u bolje snabdevenim apotekama.