11. FESTIVAL MLADOG VINA TIKVEŠ

11-Festival-mladog-vina

18. XI 2020 | Tradicionalni 11. Festival mladog vina Tikveš vinarije ove godine organizuje najveći on-line vinski događaj.

Pod sloganom ‘I kada je sve vanredno, mlado vino je izvanredno’, na programu ovogodišnjeg festivala on-line posetioci uživaće u zanimljivom sadržaju poznatih umetnika i estradnih zvezda iz regiona. Program je organizovan na dve lokacije, u vinariji Tikveš u Kavadarcima i Beogradu. Gosti ove godine su Vlatko Stefanovski, Tijana Dapčević, The Frajle, Rade Šerbedžija, Udruženje džez muzičara i mnoge ličnosti iz sveta vina, muzike, biznisa koji će nazdraviti mladom vinu.

Svi ljubitelji vina, muzike i prijatelji Festivala mladog vina mogu da prate događaj na stranici Facebook.com/TikvesWinery, u petak, 20. novembra u periodu od 19:00 do 21:00.

Ova manifestacija ima za cilj održavanje tradicije proizvodnje kvalitetnog vina i prepoznavanje našeg regiona u svetu, kao i izgradnju vinske kulture i kreiranje tradicije ocenjivanja vina iz poslednje berbe.

Nazdravimo zajedno mladom vinu uz pozitivnu atmosferu, bez obzira na izazove  sa kojima se ceo svet suočava ove godine. Živeli za nove trenutke, za nova vina i prijateljstva.